Vochtwering en vochtbestrijding

Vochtwering en bestrijding technieken

Soms is het aanbrengen van hoogwaardige isolatie zoals de Drowa Chips niet afdoende om een vochtprobleem in huis te verhelpen, bijvoorbeeld omdat er sprake is van muren die zo oud of beschadigd zijn dat ze vocht doorlaten van bijvoorbeeld regenbuien. Ook kelders die lekken kunnen niet verholpen worden met Drowa Chips.

In dergelijke gevallen dienen er eerst reparaties uitgevoerd te worden om te voorkomen dat er een continu stroom van nieuw vocht de woning binnenkomt.

Hieronder ziet u een vijftal belangrijke acties die genomen kunnen worden in het kader van het herstellen van de vochtwerendheid van een woning.

Een warme en droge kruipruimte heeft een positief effect op de gehele woning.

Door te klikken op een van de links wordt u doorgezet naar de website www.devochtbestrijder.nl, een specialistische website over vochtwering en vochtbestrijding. Ook hier kunt u een gratis inspectie en vrijblijvende offerte aanvragen.

GRATIS & VRIJBLIJVEND OFFERTE AANVRAGEN MET SUBSIDIE

Aanvullende informatie over vochtwering en vochtbestrijding

Muren injecteren

Muren impregneren

Ventileren

Reparatie scheuren

Dichtmaken kelders

VIDEO: het aan laten brengen van Drowa Chips in beeld

Hiernaast kunt u videobeelden bekijken van de gehele procedure van het aanbrengen van Drowa Chips, de nr.1 kruipruimte isolatie in Nederland. De Drowa Chip heeft enkele unieke eigenschappen die het bij uitstek geschikt maken voor het droger en comfortabeler maken van een woning. Drowa Chips zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in een natte, vochtige of koude kruipruimte.

Indien u denkt dat Drowa Chips ook iets voor u zijn, dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

GRATIS & VRIJBLIJVEND OFFERTE AANVRAGEN MET SUBSIDIE

Andere relevante websites:

Devochtbestrijder.nl

Dezonnepaneelexpert.nl

Debodemafsluiter.nl

Isolerenspouwmuren.nl