Kruipruimte isoleren : een goede beslissing
Een kruipruimte loopt normaliter onder de begane grond van de gehele woning. Indien zich in die kruipruimte vocht- en koude problemen afspelen, dan worden deze over de gehele oppervlakte van de begane grond doorgegeven aan de bovengelegen leefruimte, met een heleboel nare gevolgen van dien.

Door het (laten) isoleren van de gehele kruipruimte zorgt u voor een verbetering van het binnenklimaat van de gehele begane woning: vloeren worden warmer en droger, allerlei vervelende dingen als condensatie, ongedierte e.d. worden aangepakt door het laten isoleren van een kruipruimte.
De voordelen van een droge en warme kruipruimte
behoud van het leidingwerk in uw woning
minder kans op optrekkend vocht via de muren
geen aantasting fundering
verbetering leefklimaat
warmere vloer
geen beschadiging vloerbedekking
honderden euro’s aan energiekosten besparen op jaarbasis
verbetering van het Energielabel van uw woning
vermindering ongedierte in woning
hogere woningwaarde bij verkoop
Warmtetransport vermindert door isolatie
Middels het isoleren van de bodem van de kruipruimte vermindert het warmtetransport naar de ondergrond; hierdoor neemt de temperatuur in de kruipruimte toe, waardoor het warmteverlies via de begane grondvloer afneemt.

Omdat verdamping van vocht energie (warmte) vereist zal indien de verdamping van vocht kleiner wordt ook minder warmte voor deze verdamping nodig zijn, dit levert eveneens een vermindering van het warmteverlies op.

Daarnaast leidt een lagere verdamping van vocht tot een verlaging van de relatieve luchtvochtigheid (RV) in de kruipruimte. (bron: Basisboek Isoleren, A.H.L.G. Bone).

Drowa: de nr.1 in Nederland
Tienduizenden woningeigenaren, bedrijfspandeigenaren en woningstichtingen (t.b.v. huurwoningen) zijn u reeds voorgegaan in de beslissing om de kruipruimte te isoleren met de unieke Drowa Chips, een lichtgewicht, herbruikbaar, vochtbestrijdend en isolerend isolatiemiddel voor in de kruipruimte.

Een investering die u snel terug zult verdienen en daarnaast verbetert u uw leefklimaat, behoedt u uw woning voor vochtschade en verbetert u uw Energielabel en verhoogt u de waarde van uw woning.

Wat kost isolatie met Drowa Chips ? Dat verschilt van geval tot geval: vraag daarom gratis en vrijblijvend een offerte via internet aan.

3 + 2 =