Subsidies Drowa Chips 2021

Wat gaan Drowa Chips u ongeveer kosten?

 

Landelijke en regionale subsidie

 

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. Onder deze regeling valt ook vloerisolatie / kruipruimte isolatie (waaronder Drowa Chips). Per 1 januari 2021 is deze regeling overgegaan in de Investeringssubsidie Energie (ISDE).

De subsidie bedraagt zo’n 20% van het totaalbedrag met een maximum van € 10.000,- tot € 15.000,-. De verwachting is dat de pot snel leeg zal zijn, dus wees er snel bij wat op = op.

Daarnaast geldt voor energiebesparende maatregelen aan uw woning een PERMANENT speciaal laag BTW tarief van 9% op de arbeidskosten in plaats van de reguliere 21%, ofwel een verkapte subsidie van 15%. Indien uw woning ouder is dan 2 jaar mogen wij deze korting aanbieden. 

Aangezien Drowa Chips woningen duurzamer en energiezuiniger maakt zijn er mogelijk ook nog andere regelingen en subsidies waar u gebruik van kunt maken. Veel gemeentes bieden subsidie of rentevrije leningen aan indien u besluit om Drowa Chips aan te laten brengen.

Om oudere woningen energiezuiniger en duurzamer te maken, bieden gemeentes en provincies vaak stimuleringsregelingen aan. Informeer bij uw gemeente!

GRATIS & VRIJBLIJVEND OFFERTE AANVRAGEN MET SUBSIDIE

Elke situatie is anders

Onze ervaring is dat elke situatie anders is. En elke factor speelt mee in de bepaling van de kosten voor Drowa Chips. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan de plaats waar u woont, het wel of niet hebben van een kruipluik of wellicht is slechts een deel van uw kruipruimte bereikbaar en moeten er gaten geboord worden om bij de andere delen van uw kruipruimte te komen.

Drowa Chips worden met vrachtwagens afgezet: wellicht woont u op een boerderij waar we niet met onze vrachtwagens kunnen komen en apart met bestelwagens moeten gaan rijden. Wellicht is uw kruipruimte extreem vochtig en heeft u 50 cm laagdikte van Drowa Chips nodig.

Misschien moet uw kruipruimte wel eerst opgehoogd worden met zand of schelpen. Gaat u het zelf doen of moeten wij het doen? Kunnen we het op route uitvoeren of wilt u een specifieke tijd op een specifieke dag of wilt u het in het weekend of doordeweeks? Allemaal factoren die mee spelen bij de bepaling van de kosten voor Drowa Chips.

De Drowa Chip beschikt over uitstekende specificaties waardoor het bij uitstek geschikt is voor gebruik in vochtige ruimtes.

Offerte aanvragen = weten

Allemaal factoren die van invloed zijn op de uiteindelijke prijs. Er is maar 1 manier om daarachter te komen en dat is door het aanvraagformulier invullen om een gratis en vrijblijvende prijsopgave aan te vragen.

Om u toch een idee te geven:

Globaal moet u denken aan circa € 1.250,00 incl. 21%btw inclusief aanbrengen voor een rijtjeswoning in Midden-Nederland met een kruipruimte van circa 50 m2.

Let op! Er is geen rekening gehouden met subsidie SEEH en het lage btw tarief op arbeidskosten.

Samenstelling prijsopgave bestaat uit deze onderdelen:

  • de kosten voor de Drowa Chips (in zakken van 500 liter per stuk voor zelf aanbrengen of in bulk indien Drowa het aanbrengt)
  • de projectlocatie ofwel het werkadres (transportkosten)
  • arbeidskosten vakmensen om uw kruipruimte te isoleren, indien u besluit het niet zelf te doen
  • eventuele bijzonderheden als breek- en hakwerk indien de kruipruimte niet normaal te betreden is.

GRATIS & VRIJBLIJVEND OFFERTE AANVRAGEN MET SUBSIDIE

Andere relevante websites:

Devochtbestrijder.nl

Dezonnepaneelexpert.nl

Debodemafsluiter.nl

Isolerenspouwmuren.nl