DROWACHIPS.NL

Specialisten op het gebied van kruipruimte isolatie chips: licht van gewicht, eenvoudig zelf aan te brengen, te hergebruiken, werkt vochtbestrijdend en energiebesparend. Voor particulieren, bedrijven & overheden. Werkzaam door geheel Nederland

[fc id=’1′ align=’center’][/fc]

Volledig gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

Op deze pagina kunt u volledig vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen door het correct invullen van het formulier op deze bladzijde. U zit absoluut nergens aan vast en het kost u slechts 1 minuut werk.

LET OP!  SUBSIDIEREGELINGEN

Regeling 1: SEEH (in 2020) en ISDE (in 2021)

Vanaf 2 september 2019 kunnen huiseigenaren én bewoners subsidie Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (SEEH) aanvragen. Er is in totaal 84 miljoen Euro beschikbaar. De regeling betreft:

 • Bodemisolatie / kruipruimte isolatie (waaronder Drowa Chips)
 • Vloerisolatie / kruipruimte isolatie
 • Spouwmuurisolatie (isoleren bestaande spouwmuren)
 • Dakisolatie (isoleren bestaand dak of zolder of vlieringvloer)
 • Gevelisolatie (binnen en buitengevel)
 • Hoogrendementsglas (HR++ glas of Triple Glas).

De subsidie bedraagt 20% van het totaalbedrag (eind 2020 tijdelijk zelfs 30%) bij uitvoering van af 2 isolatiewerken.

Per 1 januari 2021 is de subsidie samengegaan met het Investeringsfonds Duurzame energie (ISDE). U kunt dus in 2021 nog gewoon aanspraak maken op de subsdieregeling.

Regeling 2: Lage btw in 2020 en 2021

De overheid subsidieert de loonkosten voor het isoleren van de kruipruimte. In plaats van 21% btw betaalt u slechts 9% btw op arbeidskosten (niet op materiaalkosten). Dat scheelt 12%.

VRAAG NU EEN OFFERTE AAN VIA DROWACHIPS.NL MET GEBRUIKMAKING VAN DE DUBBELE SUBSIDIES!

Hoe werkt het?

Wilt u weten wat het zou kosten om uw kruipruimte en vloer te isoleren met Drowa Chips?

Vraag dan volstrekt vrijblijvend en zonder enige verplichting een offerte op maat aan door het openstaande formulier nauwkeurig in te vullen.  (Subsidie 2020/21: verlaagd BTW-tarief op arbeidskosten).

Gratis & vrijblijvend een online offerte aanvragen voor Drowa Chips mét subsidie

De voordelen van Drowa Chips:

 • besparing op energiekosten (3-6 m3 gas per m2 bodemoppervlakte per jaar)
 • lage investering met snelle terugverdientijd
 • verbetert Energielabel
 • droge kruipruimte
 • verhoogt de vloertemperatuur met ca. 4 graden Celsius
 • RC- waarde van minimaal 2,5
 • verlengt de levensduur van gas/cv-leidingen
 • vermijding van reparatiekosten door vochtschade
 • verhoogt wooncomfort
 • beter voor de gezondheid
 • milieuvriendelijk
 • snel en eenvoudig (ook zelf) aan te brengen
 • kruipruimte blijft toegankelijk
 • onbeperkte werking en levensduur.

Gratis Inspectie van uw Kruipruimte!

Indien gewenst of indien noodzakelijk wordt een (gratis) inspectie van de kruipruimte uitgevoerd om zo een goede oplossing aan te kunnen bieden voor uw kruipruimte/vocht/isolatie-problemen en het zorgen voor een droge en warme vloer en een verlaging van uw energiekosten!

.

Bestellen en zelf aanbrengen Drowa Chips

U kunt Drowa Chips ook zelf aanbrengen in de kruipruimte.

Drowa Chips worden geleverd in plastic zakken van circa 500 liter, met een totaal gewicht van zo’n 5 à 7 kg per zak, zodat u de Drowa Chips ook zelf kunt aanbrengen in uw kruipruimte(s).

Ter informatie: voor het waarborgen van een goede functie moet u uitgaan van een laag van circa 30 cm. Met 1 zak van 500 liter kunt u ongeveer 1,67 m2 bedekken.

Indien u in bovengaand formulier aangeeft dat u alleen levering van de Drowa Chips wenst en niet het aanbrengen, dan zal de prijs worden aangepast.

.

VIDEO: het aan laten brengen van Drowa Chips in beeld

Hiernaast kunt u videobeelden bekijken van de gehele procedure van het aanbrengen van Drowa Chips, de nr.1 kruipruimte isolatie in Nederland. De Drowa Chip heeft enkele unieke eigenschappen die het bij uitstek geschikt maken voor het droger en comfortabeler maken van een woning. Drowa Chips zijn bij uitstek geschikt voor toepassing in een natte, vochtige of koude kruipruimte.

Indien u denkt dat Drowa Chips ook iets voor u zijn, dan kunt u geheel gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Waarschuwing!

Er zijn diverse partijen in de markt die soortgelijke producten verkopen, echter hoewel op het eerste gezicht de chips hetzelfde eruit zien, hebben ze NIET dezelfde werking. Vaak zijn het chips afkomstig van verpakkingsfabrikanten, echter de Drowa Chips worden gemaakt via een speciaal gecertificeerd procedé door FP International.

De aan Drowa Chips toegeschreven en bewezen werking, geldt dus NIET automatisch voor andere producten.

.

Waarom wij uw gegevens nodig hebben

Deze website is specifiek bedoeld voor het verstrekken van informatie over Drowa Chips én om u snel een offerte te kunnen verstrekken.Telefonisch contact is in tweede instantie van toepassing, nl. op uw verzoek of indien noodzakelijk zullen wij telefonisch contact met u opnemen. Naast de offerte sturen wij ook een informatiepakket, daarom is het noodzakelijk dat de complete naam en adresgegevens worden ingevuld. 

.